WIE ZIJN WIJ

Chambellan Productie is een artistieke structuur gespecialiseerd in het schrijven, regisseren en realiseren van scenische projecten (theater, animatie, muziek, performances) en opleidingen ten dienste van bedrijven, instellingen of verenigingen. Alle medewerkers van Chambellan Productie zijn professioneel actief in de Belgische artistieke wereld, met daarnaast ook ervaring in de ‘bedrijfswereld’ (marketing-communicatie, opleidingen, publiciteit,
).

Wij functioneren en werken voornamelijk in het Frans, Nederlands, Engels en het Duits volgens een bepaalde ethiek en analytische benadering die het best kan omschreven worden als ‘op maat’, en doen dit reeds 20 jaar.

Onze ploeg

PierreLafleur

Pierre Lafleur

projectverantwoordelijke – acteur - scenarist
StefanSattler

Stefan Sattler

bedenker – scenarist - acteur
PaulineStassin

Pauline Stassin

actrice – opleidster - scenariste
SophieLafleur

Sophie Lafleur

opleidster
Vincent

Vincent Blairon

regisseur - monteur
Notre Ă©quipe – Photo Kevin

Kevin Van Nuffel

opleidster - scenarist - acteur

Waarom op ons beroep doen

Professionals uit de culturele en artistieke wereld maken op een ethisch verantwoorde manier een attente analyse, met zeer gerichte resultaten als gevolg.
We gaan tot het uiterste van uw vraag en verkennen alle mogelijkheden, zelfs als dat noodzaakt om in een tegengestelde richting te gaan.
We maken er een erezaak van artistieke concepten te produceren waarvan de impact meetbaar is.
Wij zijn een ‘verantwoordelijke’ structuur, vrij en respectvol, op zoek naar samenwerkingen met organisaties die dezelfde waarden en gedragingen eren als ons.

Onze competenties

Theater

Als ludiek communicatie- en motivatietool, is bedrijfstheater een sterk en trefzeker ‘cultureel medium’ dat gegarandeerd zijn vruchten afwerpt.
Chambellan komt dĂ Ă r tussen waar men het net niet verwacht of waar andere communicatiemiddelen inadequaat bleken
 dĂ Ă r waar de ‘menselijke interface’, vertegenwoordigd door de acteur-maker, volledig tot zijn recht komt. Wij waken ervoor dat al onze creaties een reĂ«le meerwaarde bieden, zowel wat inhoudelijke relevantie betreft als wat betreft de vorm, en dit, steeds rekening houdend met de mensen zelf en met respect voor het budget.
Enkele voorbeelden :

Opleidingen

Doorheen de vele jaren ervaring in het hart van bedrijven, en de ontmoeting met geroutineerde trainers (of organisaties zoals het VIAS-instituut), hebben we een bijzondere know-how ontwikkeld wat opleidingen en sensibiliseringsateliers betreft. Onze offerte centreert zich rond 2 assen :

  • Onze thema-opleidingen (sleutel in de hand) die voornamelijk onderwerpen aansnijden gelinkt aan de veiligheid en psychosociale risico’s maar evenzeer gericht op gedrags-, zoals tijds-, stress-, verbale en fysieke agressie- beheer, situationeel leiderschap, groepsdynamiek, waarom en hoe evalueren, klantgerichtheid, voorbereiding van een aanwervingsgesprek, feedback geven en ontvangen, 
.
  • Onze ‘op maat’ opleidingen, diep verankerd in de realiteit van de bedrijven die ons raadplegen.

 

De interventie van theater en van professionele acteurs faciliteert niet alleen een spiegel effect op het publiek, maar geeft ook de gelegenheid om het gedrag (en niet het individu) aan te spreken, aansluiting bevorderend bij de voorgestelde ideeën.

Veiligheid op de weg

Levenskwaliteit op het werk

New Way of Working

Animaties

Op voorhand gepland als voorbereiding op uw evenement, werkt de tussenkomst van acteurs en animatoren vaak als een afleidings-, zelfs sensibiliseringshefboom. Aangezien Chambellan vertrekt van het idee dat een geslaagde animatie een animatie is die op maat bedacht, geschreven en gecreĂ«erd word, beschikken wij niet over een catalogus van ‘pasklare’ animaties.

Ziehier enkele voorbeelden van animaties, geconcipiëerd in samenwerking met onze klanten.

Audio…visueel

De wereld van het audiovisuele kent geen geheimen voor ons aangezien wij er dikwijls middenin zitten als acteurs of medewerkers in verschillende cinematografische, publicitaire en televisionele producties. Daarom beschikt Chambellan nu ook over de mogelijkheden een waaier van audiovisuele producten aan te bieden zoals : multicamera realisaties (concerten, clips, conferenties, fictie, documentaires, inteviews,
), maar ook het verfilmen, foto’s, muzikale productie, geluidsopname, geluidsdecor. Als het budget het toelaat en de behoefte bestaat, integreren wij deze in de evenementen die
ons toevertrouwd worden

Voorbeelden van audiovisuele verwezenlijkingen :

2008

Jaar van de oprichting van Chambellan

25986

Geschreven en gememoriseerde regels

42

Acteurs die al 20 jaar met ons samenwerken

17800

Toeschouwers

Portfolio

Pers

Extrait du journal interne d’Actiris suite aux interventions de Chambellan lors de l’Actiris+ Tour

Open het doek op Chambellan

Ontdek het dossier van Cci mag, opgedragen aan de activiteiten van Chambellan.

Extrait du journal interne d’Electrabel suite aux interventions de Chambellan lors de journĂ©es d’information sĂ©curitĂ© pour le personnel des entreprises extĂ©rieures

Wat klanten over ons zeggen

Contact ons

Pierre Lafleur (FR & GB) : +32 (0) 475 39 75 89 - pierre@chambellan.be

Stefan Sattler (FR, NL, GB & D) : +32 (0) 495 85 69 87 - stefan@chambellan.be

info@chambellan.be