WIE ZIJN WIJ

Chambellan is gespecialiseerd in bedrijfstheater en films (op maat schrijven en regisseren) en trainingsdiensten voor bedrijven, instellingen of verenigingen die op een originele, impactvolle en beslist verschillende manier willen communiceren met hun personeel.

De sprekers van Chambellan zijn allemaal professioneel actief in de Belgische artistieke wereld en training, en werken voornamelijk in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.

Onze ploeg

PierreLafleur

Pierre Lafleur

projectverantwoordelijke – acteur - scenarist - trainer
Pauline Stassin 2024

Pauline Stassin

actrice – opleidster - scenariste
StefanSattler

Stefan Sattler

bedenker – scenarist - acteur
SophieLafleur

Sophie Lafleur

opleidster
kevin van nuffel 2024

Kevin Van Nuffel

opleidster - scenarist - acteur
Vincent

Vincent Blairon

regisseur - monteur

Onze competenties

Theater

Bedrijfstheater (of zakelijk theater) is een ernstig speelse communicatie- en motivatietool, impactvol en krachtig, die zichzelf heeft bewezen.

 

We grijpen in waar we niet per se verwacht worden… wanneer andere communicatiemiddelen niet meer voldoende zijn… daar, waar de menselijke interface (vertegenwoordigd door de acteur) echt betekenisvol wordt.

 

We zorgen ervoor dat elk van onze creaties echte toegevoegde waarde biedt, zowel in termen van inhoudelijke relevantie als kwaliteit van de vorm, altijd met respect voor individuen en budgetten. Hier zijn enkele voorbeelden:

Audiovisuele

Chambellan biedt u een scala aan audiovisuele producten, zoals: multicamera-producties (bedrijfsfilms, fictie, interviews, conferenties, documentaires, concerten, clips, …),

 

Maar ook: luchtfoto’s en -video’s, muziekproductie, soundtrack en geluidsdecor.

 

Voorbeelden van audiovisuele producties:

Opleidingen

Door onze jarenlange ervaring op het veld, in het hart van bedrijven, hebben we een zeer bijzondere expertise ontwikkeld op het gebied van trainingen en bewustwordingsworkshops. Ons aanbod is gebaseerd op twee pijlers:

  • Onze “Op maat gemaakte” trainingen die diep geworteld zijn in de realiteit van de bedrijven die ons raadplegen.
  • Onze ‘Thematische‘ trainingen (kant-en-klaar), hieronder vermeld, die voornamelijk gericht zijn op onderwerpen gerelateerd aan veiligheid, psychosociale risico’s, maar ook aan gedrag.

Theater, educatieve spellen, rollenspellen, improvisatie en interactieve lezingen helpen om een geweldige dynamiek met het publiek te creëren, gedragingen (niet individuen) te richten, theoretischere aspecten te begrijpen, terwijl ze een sterke verankering van de verschillende voorgestelde ideeën bevorderen. Bovendien kunnen al onze trainingen qua duur worden aangepast: van 1,5 uur tot één of twee volledige dagen.

Veiligheid op de weg

Levenskwaliteit op het werk

New Way of Working

Animaties

Gepland voorafgaand aan uw evenement, kan de betrokkenheid van acteurs en facilitator(s) een echte hefboom voor entertainment of zelfs bewustwording blijken te zijn. Chambellan gelooft dat een geslaagde animatie een doordachte animatie is, we hebben geen catalogus van “kant-en-klare” animaties.

Hier zijn enkele voorbeelden van animaties die in samenwerking met onze klanten zijn ontworpen:

Wat klanten over ons zeggen

Pers

Extrait du journal interne d’Actiris suite aux interventions de Chambellan lors de l’Actiris+ Tour

Open het doek op Chambellan

Ontdek het dossier van Cci mag, opgedragen aan de activiteiten van Chambellan.

Extrait du journal interne d’Electrabel suite aux interventions de Chambellan lors de journĂ©es d’information sĂ©curitĂ© pour le personnel des entreprises extĂ©rieures

Portfolio

2008

Jaar van de oprichting van Chambellan

32785

Geschreven en gememoriseerde regels

53

Acteurs die al 20 jaar met ons samenwerken

23800

Toeschouwers

Contact ons