WIE ZIJN WIJ

Chambellan Productie is een artistieke structuur gespecialiseerd in het schrijven, regisseren en realiseren van scenische projecten (theater, animatie, muziek, performances) en opleidingen ten dienste van bedrijven, instellingen of verenigingen.

Alle medewerkers van Chambellan Productie zijn professioneel actief in de Belgische artistieke wereld, met daarnaast ook ervaring in de ‘bedrijfswereld’ (marketing-communicatie, opleidingen, publiciteit,…).

Wij functioneren en werken voornamelijk in het Frans, Nederlands, Engels en het Duits volgens een bepaalde ethiek en analytische benadering die het best kan omschreven worden als ‘op maat’, en doen dit reeds 20 jaar.

Onze ploeg

PierreLafleur

Pierre Lafleur

projectverantwoordelijke – acteur - scenarist
StefanSattler

Stefan Sattler

bedenker – scenarist - acteur
PaulineStassin

Pauline Stassin

actrice – opleidster - scenariste
SophieLafleur

Sophie Lafleur

opleidster
Vincent

Vincent Blairon

regisseur - monteur

Waarom op ons beroep doen

Professionals uit de culturele en artistieke wereld maken op een ethisch verantwoorde manier een attente analyse, met zeer gerichte resultaten als gevolg.

We gaan tot het uiterste van uw vraag en verkennen alle mogelijkheden, zelfs als dat noodzaakt om in een tegengestelde richting te gaan.

We maken er een erezaak van artistieke concepten te produceren waarvan de impact meetbaar is.

Wij zijn een ‘verantwoordelijke’ structuur, vrij en respectvol, op zoek naar samenwerkingen met organisaties die dezelfde waarden en gedragingen eren als ons.

Onze competenties

Theater

Als ludiek communicatie- en motivatietool, is bedrijfstheater een sterk en trefzeker ‘cultureel medium’ dat gegarandeerd zijn vruchten afwerpt.

Chambellan komt dààr tussen waar men het net niet verwacht of waar andere communicatiemiddelen inadequaat bleken… dààr waar de ‘menselijke interface’, vertegenwoordigd door de acteur-maker, volledig tot zijn recht komt.

Wij waken ervoor dat al onze creaties een reële meerwaarde bieden, zowel wat inhoudelijke relevantie betreft als wat betreft de vorm, en dit, steeds rekening houdend met de mensen zelf en met respect voor het budget.

Enkele voorbeelden :

Opleidingen

Doorheen de vele jaren ervaring in het hart van bedrijven, en de ontmoeting met geroutineerde trainers (of organisaties zoals het VIAS-instituut), hebben we een bijzondere know-how ontwikkeld wat opleidingen en sensibiliseringsateliers betreft.

Onze offerte centreert zich rond 2 assen :

  • Onze thema-opleidingen (sleutel in de hand) die voornamelijk onderwerpen aansnijden gelinkt aan de veiligheid en psychosociale risico’s maar evenzeer gericht op gedrags-, zoals tijds-, stress-, verbale en fysieke agressie- beheer, situationeel leiderschap, groepsdynamiek, waarom en hoe evalueren, klantgerichtheid, voorbereiding van een aanwervingsgesprek, feedback geven en ontvangen, ….
  • Onze ‘op maat’ opleidingen, diep verankerd in de realiteit van de bedrijven die ons raadplegen.

 

De interventie van theater en van professionele acteurs faciliteert niet alleen een spiegel effect op het publiek, maar geeft ook de gelegenheid om het gedrag (en niet het individu) aan te spreken, aansluiting bevorderend bij de voorgestelde ideeën.

 

Ontdek wat wij aanbieden op ons platform

 

FORMONS.BE

website in opbouw (volledig beschikbaar begin september)

Veiligheid in de fabriek

Veiligheid op de weg.

Levenskwaliteit

Animaties

Op voorhand gepland als voorbereiding op uw evenement, werkt de tussenkomst van acteurs en animatoren vaak als een afleidings-, zelfs sensibiliseringshefboom.

Aangezien Chambellan vertrekt van het idee dat een geslaagde animatie een animatie is die op maat bedacht, geschreven en gecreëerd word, beschikken wij niet over een

catalogus van ‘pasklare’ animaties.

Ziehier enkele voorbeelden van animaties, geconcipiëerd in samenwerking met onze klanten.

Audio…visueel

De wereld van het audiovisuele kent geen geheimen voor ons aangezien wij er dikwijls middenin zitten als acteurs of medewerkers in verschillende cinematografische, publicitaire en televisionele producties. Daarom beschikt Chambellan nu ook over de mogelijkheden een waaier van audiovisuele producten aan te bieden zoals : multicamera realisaties (concerten, clips, conferenties, fictie, documentaires, inteviews,…), maar ook

het verfilmen, foto’s, muzikale productie, geluidsopname, geluidsdecor. Als het budget het toelaat en de behoefte bestaat, integreren wij deze in de evenementen die ons toevertrouwd worden

Voorbeelden van audiovisuele verwezenlijkingen :

2008

CHAMBELLAN’S JAAR VAN OPRICHTING

25986

GESCHREVEN EN UIT HET HOOFD GELEERDE REPLIEKEN

42

MET ONS SAMENWERKENDE ACTEURS SINDS 20 JAAR

17800

PUBLIEK

Portfolio

Press

Excerpt, taken out of the internal Actiris journal, following the Chambellan interventions in the Actiris + Tour

Open het doek op Chambellan

Ontdek het dossier van Cci mag, opgedragen aan de activiteiten van Chambellan.

Fragment uit de interne Electrabel krant, verschenen na de  informatiedagen-rond-veiligheid-Chambellan interventies voor het extern bedrijfspersoneel.

Wat klanten over ons zeggen

Contacteer ons

info@chambellan.be

Stefan Sattler (NL, D, GB & FR) : +32 (0) 495 85 69 87 - stefan@chambellan.be

Pierre Lafleur (FR & GB) : +32 (0) 475 39 75 89 - pierre@chambellan.be