Professionals in de cultuur en de kunsten

Al onze medewerkers staan doorlopend in de Belgische en Europese spotlights.

Een aandachtige analyse

Om optimaal tegemoet te komen aan uw vraag, verkennen wij alle mogelijke wegen. Indien nodig slaan we soms zelfs een totaal andere richting in.

Doelgerichte resultaten

Wij maken er een erezaak van artistieke concepten met een meetbare impact uit te werken.

Een ethische aanpak

Als verantwoordelijke, vrije en respectvolle structuur willen wij graag samenwerken met organisaties die dezelfde waarden en hetzelfde ethische gedrag uitdragen als wij.


Wie zijn wij?

Pierre Lafleur

Pierre Lafleur Pierre behaalde de eerste prijs Woordkunst-Drama aan het Koninklijk Conservatorium van Luik en is sinds 1996 actief als acteur, zanger, producent en ontwerper van events. In 1997 zette hij zijn eerste stappen in de bedrijfswereld en hij kreeg meteen de smaak van het bedrijfstheater te pakken. Deze passie heeft sterk bijgedragen tot zijn verschillende professionele succesverhalen, en vormt vandaag zijn hoofdactiviteit. Pierre is stipt en enthousiast en besteedt de grootste zorg aan zijn verschillende projecten, waarvoor hij de lat altijd even hoog legt.

Stuur een bericht naar Pierre


Stefan Sattler

Geboren Duitser Stefan Sattler was strategic planner in verschillende internationale bedrijven en communicatiebureaus. Hij werd zelfstandig communicatieconsultant, en stortte zich op 35-jarige leeftijd op de podiumkunsten. Enkele jaren later werd hij professioneel acteur. Sindsdien is hij blijven creëren en blijven meewerken aan theater- en filmproducties. Daarnaast verzorgt hij al ruim 10 jaar de Duitse stem bij tal van internationale audiovisuele producties. Zijn ontmoeting met Pierre Lafleur bracht hem (opnieuw) in een vruchtbare omgeving waar hij zijn talenten als analyticus, schrijver en maker van podiumkunsten kan botvieren. Hij spreekt vlot Frans, Duits, Engels en Nederlands..

Stuur een bericht naar Stefan

Om de andere activiteiten van Stefan Sattler te volgen: Zie de website Klang.be

© 2016 Seabird by elemis - Rebuilt by agota.